Apeldoorn

Kerstworkshop 2023

Dinsdag 19 december was het alweer de laatste activiteit van onze afdeling van dit jaar: de kerstworkshop. Dicky en Pytsje hadden weer een heel mooi stuk voor de workshop gemaakt en prachtige stukken voor de verloting. Er waren 25 deelnemers die, na uitleg van Pytsje vol goede moed aan de slag gingen. Ik heb niet iedereen gesproken, maar ik kreeg de indruk dat men zeer tevreden was! Alle lof voor Dicky en Pytsje die ontzettend veel uren in de voorbereiding hebben gestopt. Ook onze hartelijke dank aan iedereen die meegeholpen heeft de zaal na afloop weer spic en span te maken. Een mooie avond om op terug te kijken!
‚Äč
Corrie Hennekes

Bloemschikken 2023 Vervolg/beginners donderdaggroep Simone Benneker

ONKB 2023

Op 7 oktober is Dicky Lammersen tweede geworden bij het Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken. Een mooie prestatie. Naast de tweede prijs kreeg ze ook een prijs van de gemeente Voorst. U kunt er hier meer over lezen: https://www.voorsternieuws.nl/algemeen/voorst-zet-het-oost-nederlands-kampioenschap-bloemschikken-van-groei-bloei

Kerstworkshop

Op 20 december 2022 werd de kerstworkshop bloemschikken gegeven door Pytsje Kuiken en Dicky Lammersen. De opkomst was groot en de organisatie perfect. Na de uitleg was er voor iedereen een mooie schaal, alle benodigdheden en zo nodig hulp. Ook zonder bloemschikervaring was het goed te doen om dit mooie stukje te maken. Met een beetje geluk won je tijdens de verloting nog een van de grote bloemstukken die door ervaren bloembindsters van onze vereniging waren gemaakt. Al met al een heel gezellige avond!

Marijke Mol

Zie ook de Foto's van Lia Baltus

ONKB 2022

Op 12 november 2022 werd het ONKB gehouden in Eefde. Het Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken. Er deden 5 dames uit Apeldoorn mee. Derrien Begieneman werd 1e bij de beginners en kreeg ook nog de prijs van de gemeente Lochem. Pytsje Kuiken werd 3e bij de categorie goud. Voorwaar een prima prestatie. Hulde aan alle dames voor de durf om mee te doen en de mooie gemaakte stukken.

Het thema was " Out of the Box"  met als subthema " Rijgen"  voor de Beginners en " Stapelen"  voor de andere groepen.