Welkom bij Groei & Bloei

18-09-2022 Een nieuw woord van de voorzitter
17-09-2022 Kerstworkshop met aanmeldformulier
13-09-2002 Er komt weer een stekjesmarkt aan
11-09-2022 Nog een terugblik op de open tuinen weekenden in 2022, Deel 3 van de " duurzame" serie over biodiversiteit is geplaatst. Tijdens de lezing in oktober kunt u uw vijverwater laten testen en een terugblik op de busreis naar Groningen toegevoegd aan de excursies terugblikken pagina
06-09-2022 Een lezing/workshop over composteren op 16 september
22-08-2022 De nieuwsflits van augustus is uitgekomen

Welkom bij Groei & Bloei Apeldoorn

Bent u ook zo'n liefhebber van alles wat groeit en bloeit? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u dat graag delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers? Dan voelt u zich vast thuis bij de Apeldoornse Afdeling van Groei & Bloei.

Afdeling Apeldoorn (opgericht in 1883) telt zo'n 400 leden zowel in Apeldoorn zelf als in de omliggende plaatsen Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Uddel, Teuge, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, de Vecht en Beemte Broekland.

Wij organiseren informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies met tuinbezoek, ruilbeurzen en diverse tuincursussen en workshops. Ook zijn er een aantal tuinclubs ontstaan die geheel hun eigen programma samenstellen.

Zie AGENDA voor het actuele aanbod.

Lezingen vinden normaal gesproken 8 x per jaar plaats op de 3e dinsdagavond van de maand. Behalve in de maanden juni, juli en augustus, dan proberen we iedere maand een buitenactiviteit te organiseren. In december proberen we een activiteit voor onze vrijwilligers te organiseren.

De lezingen zijn gratis toegankelijk voor leden (neem uw lidmaatschapskaart mee). Tijdens de lezingen hebben we een (gratis) verloting. Voor niet leden vragen wij een entreeprijs van € 3,00.

Lidmaatschap

Leden ontvangen 10 x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei vanuit het hoofdkantoor te Zoetermeer.

• Klik op WORD LID en u wordt doorgeschakeld naar de pagina met ledenvoordeel en kunt u lezen welke actuele extra's er nog meer zijn.
  • Er is een leden APP waarin de ledenpas en kortingen bij diverse bedrijven toegankelijk zijn.
  • U kunt het tijdschrift ook digitaal lezen op uw tablet.
  • Is uw emailadres bekend, dan kunt u zoeken en lezen in oudere Groei & Bloei tijdschriften. U kunt hier uw actuele emailadres doorgeven.

Naast het tijdschrift Groei & Bloei ontvangt u van de afdeling Apeldoorn:

• 3 x per jaar de papieren nieuwsbrief 'GROENSNIPPERS', deze wordt aan ieder lid op het huisadres toegezonden.
    In het archief kunt u enkele vorige edities inzien.

• Actuele informatie over de activiteiten van Apeldoorn worden in een Nieuwsflits per e-mail naar geabonneerden verzonden. U kunt zich hiervoor aanmelden of afmelden Heeft u een nieuw emailadres, geef dit door middels het contactformulier.
  • Groene weetjes worden op onze facebookpagina vermeld. Om die te volgen moet u ons 'leuk vinden'.

Tuinlog

Harry Hakvoort

Begin van het einde?

Anneke Duyvesteijn

Bijen en steken - Blik op de Tuin no. 1076/

Cursus bloemschikken Beginners/Vervolgbeginners

Docent: Simone Bennekers Aanvang: 20.00 uur.

Cursus bloemschikken Vervolg beginners/gevorderden

Docent: Simon Bennekers Aanvang: 20.00 uur.