Apeldoorn

Welkom bij Groei & Bloei
Apeldoorn

Uitgelicht

Papieren nieuwsbrief

Actuele GROENSNIPPERS

Meer

Duurzaam

1. Afkoppelen hemelwater 2. Groene Daken

Meer

Groei & Bloei vijverclub

Nu actief en zoekt nog leden

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Apeldoorn

Bent u ook zo'n liefhebber van alles wat groeit en bloeit? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u dat graag delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers? Dan voelt u zich vast thuis bij de Apeldoornse Afdeling van Groei & Bloei.

Afdeling Apeldoorn (opgericht in 1883) telt zo'n 400 leden zowel in Apeldoorn zelf als in de omliggende plaatsen Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Uddel, Teuge, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, de Vecht en Beemte Broekland.

Wij organiseren informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies met tuinbezoek, ruilbeurzen en diverse tuincursussen en workshops. Ook zijn er een aantal tuinclubs ontstaan die geheel hun eigen programma samenstellen. 

Zie AGENDA voor het actuele aanbod.

Lezingen vinden normaal gesproken 8 x per jaar plaats op de 3e dinsdagavond van de maand. Behalve in de maanden Juni, Juli en Augustus, dan proberen we iedere maand een buitenactiviteit te organiseren. In December proberen we een activiteit voor onze vrijwilligers te organiseren.  

In verband met de Corona pandemie, gaan wij de lezingen voorlopig online aanbieden. Aangezien we leven in een onzekere tijd, is het verstandig de website en/of de Nieuwsflits goed in de gaten te houden, om te zien of en hoe de lezingen doorgang vinden. Maar ook allerlei ander nieuws over activiteiten of oproepen.

Indien wij lezingen weer in een zaal kunnen gaan aanbieden, zijn deze gratis toegankelijk voor leden (neem uw lidmaatschapskaart mee). Tijdens de lezingen hebben we een (gratis) verloting. Voor niet leden vragen wij een entreeprijs van € 3,00.

Lidmaatschap

Leden ontvangen 10 x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei vanuit het hoofdkantoor te Zoetermeer.  

 • Klik op WORD LID en u wordt doorgeschakeld naar de pagina met ledenvoordeel en kunt u lezen welke actuele extra's er nog meer zijn.
 • Er is een leden APP waarin de ledenpas en kortingen bij diverse bedrijven toegankelijk zijn.
 • U kunt het tijdschrift ook digitaal lezen op uw tablet.
 • Is uw emailadres bekend, dan kunt u zoeken en lezen in oudere Groei & Bloei tijdschriften. U kunt hier uw actuele emailadres doorgeven. 

Naast het tijdschrift Groei & Bloei ontvangt u van de afdeling Apeldoorn:

 • 3 x per jaar de papieren nieuwsbrief 'GROENSNIPPERS', deze wordt aan ieder lid op het huisadres toegezonden.
  In het archief kunt u enkele vorige edities inzien.
   
 • actuele informatie over de activiteiten van Apeldoorn worden in een Nieuwsflits per e-mail naar geabonneerden verzonden. U kunt zich hiervoor aanmelden of afmelden Heeft u een nieuw emailadres, geef dit door middels het contactformulier.
 • Groene weetjes worden op onze facebookpagina vermeld. Om die te volgen moet u ons 'leuk vinden'.

 

Tuinlog

07 Dec

Anneke Duyvesteijn

Vrouw en tuin - Blik op de tuin no.

30 Nov

Angela's tuin

Superieur kado bij kinderpostzegels

Meer

Agenda

25 May

Gardenista 2021 wordt 2022

Het Groei & Bloei festival Gardenista 2021  is…

Meer