Apeldoorn

Onze docenten

Simone Benneker:

Simone is onderneemster en bloemstyliste. Al 16 jaar werkt zij dagelijks met de mooiste bloemen en planten in haar bloemenspeciaalzaak te Deventer: Duivenvoorde bloemen. Na haar opleiding aan de AOC in Emmen (bloemschikken, bloembinden en bloementeelt) en een hbo opleiding tekenen en handvaardigheid nu dus werkzaam in haar eigen bloemenwinkel. Dat is voor haar het mooiste beroep. Ook heeft zij nog een aantal jaren handvaardigheid en bloemschikken onderwezen.

Speerpunten in haar professionele leven zijn: onderwijzen, bloemschikken en creativiteit. Een ideale combinatie om met veel liefde bloemschiklessen te verzorgen voor Groei & Bloei Apeldoorn. Vanuit nieuwe technieken en trends maakt zij u wegwijs in het vormgeven met bloemen en groenmaterialen.

 

Team meesterlijk geschikt: Miranda ter Voorde, Lotte van Hulzen en Tessa Schoneveld:


Miranda heeft in 1998 haar Proeve van Meesterschap gehaald en mag zich daarmee Meesterbinder noemen. Na jarenlang als freelance bloemist de meest uiteenlopende opdrachten over de hele wereld te hebben uitgevoerd is ze inmiddels al een aantal jaren de trotse eigenaar van Meesterlijk Geschikt waar inmiddels 9 meest bloemisten en stylisten gepassioneerd hun werk doen. Ook nu wordt er wereldwijd gewerkt.

Mede daarom is gekozen voor een docententeam. Naast Miranda maken ook Lotte van Hulzen en Tessa Schoneveld hier deel van uit. Lotte heeft in 2016 haar diploma vakbekwaam medewerker bloemsierkunst behaald. In 2008 slaagde Tessa als arrangeur/zelfstandig medewerker bloemsierkunst.