Apeldoorn

Onze docenten

Simone Benneker:

Simone is onderneemster en bloemstyliste. Al ruim 25 jaar werkt zij dagelijks met de mooiste bloemen en planten in haar bloemenspeciaalzaak te Deventer: Duivenvoorde bloemen. Na haar opleiding aan de AOC in Emmen (bloemschikken, bloembinden en bloementeelt) en een hbo opleiding tekenen en handvaardigheid nu dus werkzaam in haar eigen bloemenwinkel. Dat is voor haar het mooiste beroep. Ook heeft zij nog een aantal jaren handvaardigheid en bloemschikken onderwezen.

Speerpunten in haar professionele leven zijn: onderwijzen, bloemschikken en creativiteit. Een ideale combinatie om met veel liefde bloemschiklessen te verzorgen voor Groei & Bloei Apeldoorn. Vanuit nieuwe technieken en trends maakt zij u wegwijs in het vormgeven met bloemen en groenmaterialen.

 

Naomi Kok-Huisman: Team Gorkink Natuurlijk.

Naomi werkt sinds 2018 met veel plezier bij Gorkink Natuurlijk….een bloem, in Apeldoorn.

In 2020 heeft zij haar diploma Vakexpert Bloem, Groen en Styling behaald op het Zone.College in Zwolle. Van jongs af aan wilde ze al graag met bloemen werken en deze droom heeft ze dan ook waar gemaakt. In de daaropvolgende jaren  heeft ze veel gave dingen gedaan en geleerd, vooral tijdens haar stage in het buitenland, wedstrijden en het maken van bloemwerk voor floral magazine DPK. Een hoogtepunt was voor haar het assisteren van Alex Choi uit Zuid-Korea, wereldkampioen bloemsierkunst.

In 2021 heeft ze meegedaan aan het NK Florart voor junioren, waar ze de 4plaats heeft behaald.

Bloemen in combinatie met het inspireren en happy maken van andere mensen is het belangrijkste  voor haar in dit mooie vak. Zij hoopt met het lesgeven voor Groei & Bloei dit ook over te brengen op haar cursisten.