Apeldoorn

Alet van der Woude

Sinds 2014 woon ik, Alet van der Woude in Apeldoorn. Wij waren op zoek naar een grote tuin en een acceptabel huis. Die vonden we in Apeldoorn op loopafstand van het centrum.
In de omschrijving van ons huis stond dat deze beschikte over een bostuin. Dat hebben we geweten. De eerste 6 jaren hebben we heel wat uren in de tuin doorgebracht om ruimte te maken voor borders, een vijver en moestuinbedden. Vanwege het plezier in tuinieren ben ik in 2020 lid geworden van Groei en Bloei. Helaas kwam al vrij snel de corona waardoor de werkelijke kennismaking met andere leden nog even op zich liet wachten. Gelukkig werd rond de zomer van 2021 een nieuwe tuinclub gestart. "Jasmijn".
De aftrap vond plaats in onze tuin. We hebben samen al heel wat leuke bijeenkomsten en uitjes gehad en lief en leed mogen delen. Daarnaast heb ik ook andere leden leren kennen via de ruil van stekjes en tijdens de lezingen en het jubileumfeest. Toen er een oproep kwam voor nieuwe bestuursleden vond ik het tijd wat terug te doen voor deze prachtige vereniging en melde mij bij Mart. In februari 2023 ben ik tot algemeen bestuurslid gekozen.
In februari 2024 heb ik van Corrie Hennekes het secretariaat overgenomen.