Apeldoorn
bekijk online
Nieuwsbrief

140 jaar Groei & Bloei Apeldoorn

Lezingen

De laatste lezing van dit jaar is op dinsdag 21 november en gaat over 'Optimalisatie ecologisch groenbeheer bij de gemeente Apeldoorn'. Er wordt toegelicht hoe de groene openbare ruimte anders wordt ingericht en onderhouden, waardoor o.a. de biodiversiteit wordt bevorderd. De spreker is: Ernst Jan Mulderij, en hij is Vakspecialist Groen gemeente Apeldoorn.

Locatie van de lezing: De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn.
Tijdstip lezingen is zoals het altijd was, zaal open 19.30 uur en start lezing 20.00 uur en op de derde dinsdag van de maand.
Aanmelden bij binnenkomst, daar krijgt u een lootje voor de gratis verloting.
De lezing is gratis voor leden en huisgenoten; andere belangstellenden betalen 5 euro. Er is koffie en thee voor 1 euro per kopje.

Planning overige lezingen :

Leden enquête

Om onze afdeling van Groei & Bloei optimaal te laten draaien zijn wij benieuwd naar uw mening. Daarom willen wij u vragen een korte enquête in te vullen. Zo kunnen wij het aanbod zo goed mogelijk afstemmen op ieders wensen. Het invullen kost ongeveer 5 tot 10 minuten. De gegevens worden anoniem verwerkt.

Wij roepen iedereen op deze enquête in te vullen!
Invullen kan digitaal via https://forms.gle/5yDDiHdbZm3xGw3L9
Per adres mag 1 enquete ingevuld worden.

De enquête kan ingevuld worden tot en met 31 januari 2024. Daarna gaan wij de antwoorden bekijken. Alleen als veel leden de enquête invullen kunnen we conclusies trekken uit de antwoorden die gegeven worden. De uitslag van de enquête koppelen wij op de algemene ledenvergadering naar u terug.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Komende activiteiten

Kerstworkshop

Op dinsdag 19 december wordt de kerstworkshop gehouden in de Hofstad. In deze workshop gaan de deelnemers een traditioneel kerststuk maken. Aan deze kerstworkshop kunnen maximaal 30 personen deelnemen! Meer informatie en aanmelden...

Workshop vogelvoerkrans maken

Op zaterdag 18 november organiseren we een workshop vogelvoerkrans maken bij kwekerij Menkveld. Onderstaande afbeelding laat een voorbeeld zien. Deze workshop is voor iedereen geschikt maar u moet zich dus wel snel aanmelden. Meer informatie en aanmelden...

Terugblikken

De workshop bollenmand maken op dinsdag 31 oktober was een succes. Op Facebook staan foto's en ook een grappig filmpje.

GROENSNIPPERS

GROENSNIPPERS is de papieren nieuwsbrief van de afdeling Apeldoorn die echter ook digitaal prima te lezen is.

Leden van deze afdeling die zich daarvoor aangemeld hebben, krijgen deze nieuwsbrief 3 x per jaar thuisgestuurd.
De volgende editie komt januari 2024 uit, dus bewaar de laatste versie nog een tijdje!
Of kijk in het archief voor de voorgaande edities.

LET OP!

Al eerder hebben we gemeld dat het bestuur over wil stappen naar een digitale Groensnippers. Naast goedkoper is dit vooral duurzamer omdat de digitale (snel-)weg groener is dan de weg van drukken, bezorgen en mogelijk weer afvoeren van de papieren variant. Vanaf 2024 stoppen we met het standaard versturen van het papieren blad. In plaats daarvan zal u standaard per mail een link naar de Groensnippers ontvangen. U kunt het blad dan digitaal bekijken, downloaden en eventueel printen.

We hebben het septembernummer zowel in digitale als in papieren vorm verzonden aan de leden. Heeft u die mail niet ontvangen? De kans bestaat dat het in uw SPAMbox is terechtgekomen. Wilt u de Groensnippers in 2024 blijven ontvangen en weet u dat wij uw mailadres niet hebben of twijfelt u eraan, geef u dan op via apeldoorn.groei.nl/groensnippers/hoe bij de optie digitaal.

Mocht u toch liever de papieren Groensnippers blijven ontvangen, dan moet u dat doorgeven via apeldoorn.groei.nl/groensnippers/hoe bij de optie papier. Als u dit niet lukt dan moet u het telefonisch doorgeven op nummer 06-14832209 (Alet van der Woude). Graag per omgaande reageren!

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Daarvoor is deze nieuwsbrief.
Kent u mensen die deze nieuwsbrief nog niet ontvangen? Ze kunnen zich hier aanmelden!

AVG

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden hiervoor heeft opgegeven of omdat u lid bent van Groei & Bloei. Gelet op de invoering van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) per 25 mei 2018 willen wij weten of u deze nieuwsbrief ook in de toekomst wilt blijven ontvangen.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kunt u dat aangeven in het INFORMATIE blok  hieronder.