15-16 juni 2019

Alleen maar positieve reacties. Dat is wat we hoorden toen we aan de 9 deelnemers van het Open Tuinen weekend vroegen hoe het allemaal was gegaan. Er was bij elke tuin veel aanloop geweest.  Van Apeldoornse Groei & Bloei-leden tot nieuwsgierige buurtgenoten en zelfs mensen die in de buurt vakantie hadden en er met de elektrische fiets een hele dagtocht van maakten. Bezoekers waren enthousiast en ge├»nteresseerd in wat ze zagen, wat tot leuke gesprekken leidde. En gelukkig was het weer gunstig, nadat op zaterdag de regen rond een uur of elf was gestopt.  Elke deelnemer, zowel degenen die het voor de eerste keer deden als de ervaren deelnemers,  vond het een erg leuke ervaring.

De bezoekers die wij spraken waren enthousiast over wat zij gezien hadden. Altijd weer nieuwe inspiratie in andermans tuin en bewondering voor het werk wat de tuineigenaar verzet heeft. En ook werd de ontmoeting met andere bezoekers genoemd: er is altijd een fijne sfeer.

Volgend jaar is er weer een Open Tuinen weekend!  Lijkt het u ook leuk om mee te doen en uw tuin een of twee dagen open te stellen, dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt nu al mailen naar secr-genb-apeldoorn(at)ziggo.nl

Natuurlijk willen wij nogmaals de deelnemers van dit jaar hartelijk bedanken voor het openstellen van hun tuin en de gastvrijheid! De presentatie was overal geweldig! Bezoekers konden onder het genot van een drankje en wat lekkers (waaronder zelfgemaakte taartjes en koekjes) genieten van de tuinen.

Al het werk dat is verzet wordt zeer gewaardeerd door de vereniging!

De Open Tuinen Commissie,

Marijke Mol en Corrie Hennekes