Workshops tuinontwerp en beplantingsplan

Anneke Stolk van Annaparte tuinontwerp geeft in het voorjaar en het najaar een workshop Tuinontwerp en een workshop Beplantingsplan. De workshops bestaan ieder uit 2 avonden.

Op de eerste avond behandelt zij een stuk theorie. Daarna gaat u met een huiswerkopdracht zelf aan de slag voor uw eigen tuin. U maakt een (deel)ontwerp of een (deel)beplantingsplan voor uw eigen tuin.

Op de 2e avond, bij haar thuis, bespreekt zij dit in kleine groepjes en krijgt u waar nodig adviezen/tips van Anneke maar ook van uw medecursisten.

De workshop beplantingsplan is als vervolg op de workshop tuinontwerp te volgen, maar kan ook losstaand gevolgd worden.

Tip: Mocht u samen met een eventuele partner moeten gaan beslissen over veranderingen in de tuin; geef hem/haar ook op voor de workshops, dan bent u allebei voorzien van dezelfde informatie en kunt u er thuis nog over doorpraten met elkaar, dat helpt vaak enorm…

Zie de agenda voor Opens internal link in current windowactuele data

Alle avonden van 20.00 - 220.00 uur.

1e avond Jenaplanschool de Mheen, Tormentilstraat 71 in Apeldoorn.
2e avond bij haar thuis: Hoog Soeren 59, 7346 AD Hoog Soeren.

Kosten voor zowel de workshop Tuinontwerp als voor de workshop Beplatingsplan zijn:

€ 40,00 voor leden van Groei & Bloei. € 50,00 voor niet leden. Aanmelden kan via de website www.apeldoorn.groei.nl. Hier vindt u ook de betalingsgegevens.

Aanmelden Opens internal link in current windowvia de website.

De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879
Kweeappels of kweeperen? - Blik op de Tuin no.  878