(H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn

We hebben de fair ondergebracht in een stichting. Dit om belastingtechnische redenen. Voor dat doel hebben we de 'stichting Groei & Bloei Apeldoorn' opgericht.

De organisatie van de 2017 editie van onze fair ligt flink op stoom. De aanmeldingen van standhouders stromen binnen en we werken hard aan het programma.

We hebben Lodewijk Hoekstra, die je kent van tv-programma’s als “Eigen huis en tuin” en “Expeditie Robinson” en die momenteel te zien is met zijn programma “Groene handen”, bereid gevonden op vrijdag 8 september op de fair enkele optredens te verzorgen op het podium, waar hij actuele onderwerpen op tuingebied op zijn eigen, milieuvriendelijke, wijze zal behandelen. Tussen de optredens door staat hij bij zijn kraam en beantwoordt hij vragen.

* We zoeken plekken waar we spandoeken op kunnen gaan hangen. Dat moeten goed zichtbare plekken zijn waar redelijk veel verkeer langs komt en een spandoek kan en mag hangen. Heb je zo’n plek of weet je er een, wil je dat dan alsjeblieft laten weten?

* We zoeken vrijwilligers om ons te helpen met de fair.

Er zijn allerlei werkzaamheden te verrichten: Kassa, controle, surveilleren, schoonmaken, helpen bij kinderactiviteiten, parkeren enz.  2 Dagen, 1 dag, 1 dagdeel, alles helpt. Tijdens de fair, de dag ervoor of de dag erna. 7 uur beginnen, 9 uur of ’s middags, alles kan.

* En zoeken we iemand die tijdens de fair wat sfeer foto’s wil maken. Onze “huisfotograaf” Martin Visser is tijdens de fair op vakantie. Help ons alsjeblieft de fair weer tot een succes te maken en meld u aan bij Mart Nederhof.

verrassingen in de tuin
genieten