Tuinclubs

Groei & Bloei Apeldoorn heeft inmiddels 4 tuinclubs opgericht.

De Tuinclubs:

• PHLOMISSEN die hun maandelijkse bijeenkomst op woensdagavond heeft is gestart in 2012.

• BOSANEMOON een middaggroep is gestart in 2013.

• PASSIEFLORA opgericht op 13 maart 2015, komt bijeen op de laatste maandagmiddag van de maand.
  • Op 25 januari 2017 is de tuinclub OXALIS is op 25 januari 2017 opgestart. Zij hebben hun maandelijkse bijeenkomst op vrijdagmiddag. Inmiddels is dit ook al een flinke club geworden.

Deze tuinclubs draaien geheel zelfstandig, het bestuur heeft het initiatief genomen om hen op weg te helpen. Nu regelen zij hun programma zelf, ieder op eigen wijze.

De grootte van de tuinclubs is beperkt zodat de bijeenkomsten in een gewone huiskamer kunnen plaatsvinden. Als er geen plaats meer vrij is dan wordt er een wachtlijst aangelegd.

Inmiddels zitten deze
tuinclubs vol en is er een wachtlijst. Initiatief voor een nieuw op te starten tuinclub komt meestal voort uit de kennismakingsbijeenkomsten die wij organiseren voor nieuwe leden, of leden die overgekomen zijn van een andere afdeling. Als u nog niet eerder bij zo'n bijeenkomst geweest bent kunt u zich ook aanmelden.

Neem dan contact op met Corrie Hennekes, emailadres secr-genb-apeldoorn(at)ziggo.nl

TIP tuinen zoeken: www.bezoekmijntuin.nl

herfstbladeren