Vacatures 2017

Het bestuur doet een dringend beroep op jou. Wij kunnen onze afdeling niet besturen zoals we graag zouden willen. Er blijven taken liggen die we heel graag wel uitgevoerd willen hebben en ook taken die belangrijk zijn waar we niet genoeg aandacht aan kunnen besteden.

Deze taken zijn:

Ledenwerving.

We zijn dit jaar teruggelopen in ledenaantal. Niet veel, maar het is wel een signaal. We hebben wervingsmogelijkheden laten lopen omdat we daar geen bezetting voor op de been konden brengen.

Dus we zoeken leden die zich daar voor willen inzetten. Op diverse tijden en bij diverse gelegenheden willen we een team inzetten dat de ledenwerving verzorgt. Als we daar enkele mensen voor zouden hebben kunnen we per gelegenheid een team vormen uit de mensen die dan beschikbaar zijn. We zullen die mensen uiteraard goed opleiden.

Public Relations.

We zoeken een of enkele mensen die de contacten onderhouden met de pers. Dat betekent een band opbouwen met de diverse redacteuren en/of verslaggevers van de diverse media zoals pers, RTV, internet. Ook het werven van adverteerders voor ons kwartaalblad.

Activiteiten.

We zoeken mensen die activiteiten willen organiseren o.a. workshops, het bezoeken van tuinen, kwekerijen enz. We zouden graag weer de tuinfietstocht (in samewerking met het fietsgilde) terug hebben.

Vernieuwing.

We zoeken een of meerdere personen die zich bezig willen houden met vernieuwing. Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe dingen. Zo breed als het klinkt mag het ook zijn.

Al deze functies kunnen uitgeoefend worden als bestuurslid of als commissielid. Ook gedeeltes van functies zijn mogelijk. Ook een (tijdelijk) project voor je rekening nemen kan.

verrassingen in de tuin
genieten