Groentips & Groeninfo

Samenwerking

Onze afdeling probeert zoveel mogelijk samen te werken met anderen. Zo zijn we in rayonverband georganiseerd en is er 3 keer per jaar een rayonvergadering, waar het wel en wee van zowel de landelijke organisatie als van de andere afdelingen bespreken.

Ook werken in kleiner verband samen met buurafdelingen. Deventer, Veluwezoom en Zutphen. Als concreet resultaat zijn er de binnen- en buitenlandse reizen en dagtripjes. 

Als afdeling overleggen we ook regelmatig met het KNNV en IVN. Het eerste resultaat was een tuin van het IVN, die meedeed aan ons opentuinenweekend.

De reactie liepen uiteen, maar het was een start. Daarnaast hebben we afgesproken informatie te delen en in gesprek te blijven.

 

Nieuwe media

Op Facebook proberen we voorlichting te geven en onze activiteiten aan te kondigen, om ook mensen te bereiken die via dit medium willen communiceren.

Het blijkt dat ook foto’s veel bekeken worden op onze site. We hebben een fotograaf die op de meeste activiteiten aanwezig is en foto's maakt. Mocht u echter zelf mooie foto's (hoge resolutie) hebben gemaakt van en activiteit, dan kunt u dit melden een van onze bestuursleden of aan de webmaster Lia Baltus Opens window for sending email

Mart Nederhof

 

 

meer
11
Dec
Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
30
Nov
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”