Activiteiten & Actueel

Van de Voorzitter

We genieten nog na van een van de warmste zomers ooit. Niet alleen warm, maar ook droog. De schade die dat veroorzaakt heeft is nog overal te zien. Toch zie je ook dat de natuur zich langzaamaan ook weer herstelt. Al is er veel doodgegaan, er komt altijd weer nieuw leven voor terug. 

We hebben ook een actieve zomer achter de rug met veel activiteiten.  Het ONKB, Oost-Nederlands Bloemschik Kampioenschap, dat door onze afdeling, en met name door onze bloemschikcommissie, werd georganiseerd was een groot succes. We zijn trots op de leden die dat georganiseerd hebben. 

De reisjes, georganiseerd door Ton Blokvoort van de afdeling Deventer, mochten zich in een grote belangstelling verheugen. Complimenten voor Ton. 

Ook het open tuinen weekend was weer succesvol.  Babs Frieser en Corrie Hennekes hebben er veel werk aan gehad. Goed gedaan dames.

Tijdens de actie “Tegel eruit, plantje erin” bij Intratuin zijn ongeveer 20 nieuwe leden geworven. Dit gebeurde door Ans Veldkamp en Nicolette Schraa samen met ondergetekende. Heel fijn dames, dank voor de hulp.

De fair op 1 en 2 september vond plaats met prachtig weer. Dat en het zeer gevarieerd aanbod en programma lokte veel bezoekers. We mogen al verklappen dat er een flinke donatie in de clubkas aan zit te komen. Organisatiecomité: Complimenten.  

Inmiddels is het lezingen- en cursusseizoen weer begonnen. Er is weer van alles te doen. U hoeft zich dit najaar en deze winter niet te vervelen. Bijzonderheden vindt u in de agenda.

 

Opens internal link in current windowVacatures

 

 

 

Naar boven

meer
1
File: Geertestuin1.jpg
Description:
Size: 722 Kb
Time: 19.01.2017 12:01
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL