Van de Voorzitter

We hebben de feestdagen weer achter ons gelaten en kijken vooruit naar het nieuwe jaar.

Ik vind dat altijd ‘n fijn moment. Het hele jaar ligt voor je. De novemberstormen en december guurte zijn voorbij en nog even doorbijten en het voorjaar doet zijn intrede.

We kijken ook vooruit  naar het nieuwe verenigingsjaar. Er staat weer veel op stapel.

Het jaarprogramma met de lezingen is in recordtempo door Margriet Kramer geregeld.

De bloemschikcursussen zijn op stapel gezet door Dicky Lammersen en Pytsje Kuiken, de workshops tuinontwerp en beplantingsplan van Anneke Stolk worden nu ook gepubliceerd, de reisjes (dag- en meerdaagse-) zijn georganiseerd door Ton Blokvoort (afdeling Deventer), de Nationale Tuinweek met daarin de open tuinen is bepaald door Babs Frieser en Corrie Hennekes en ook de aktie “Tegel er uit, plant erin” bij Intratuin is georganiseerd. Ook zijn we weer hard bezig met de organisatie van de (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn editie 2018.

Over al deze activiteiten en meer leest u meer in deze 1e editie van “Groensnippers”, de nieuwe naam van ons afdelingsblad, (deze zal eind januari verschijnen) en op onze website, beide verzorgd door Lia Baltus. Ditty de Groot houdt  alles financieel in de gaten.

Deze en nog meer vrijwilligers zorgen dat onze afdeling kan blijven draaien en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Ik hoop u ook.

Het bestuur wenst u een groen, gezellig en gezond nieuw G&B jaar.

Mart Nederhof.

File: Geertestuin1.jpg