Regionale activiteiten Apeldoorn en omgeving

De afdelingen Apeldoorn, Deventer e.o., Veluwezoom en Zutphen e.o. hebben hun activiteitenprogramma's geïntegreerd, zodat je makkelijker ook eens een keer kunt deelnemen aan een activiteit van één van onze buurafdelingen.

Samenstelling programma

Per activiteit wordt alleen het onderwerp aangegeven. Voor aanvullende informatie over de activiteit verwijzen wij je naar de websites van de vier afdelingen (onder het kopje Agenda) en de website van Tuinland. Voor aanvullende informatie kun je ook altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.

Activiteiten afdeling Apeldoorn

De activiteiten die afdeling Apeldoorn heeft georganiseerd, zijn te vinden in de Agenda en in de rubriekOpens internal link in current window Activiteiten & Actueel. We houden u ook op de hoogte via de E-mail Nieuwsbrief waar iedereen, ook niet-leden zich gratis op kunnen abonneren.

Websites van de deelnemende afdelingen

Op de onderstaande websites vind u informatie over de activiteiten die regio Stedendriehoek organiseert.

www.apeldoorn.groei.nl
www.deventer.groei.nl