Oproep bestuurs- en/of commissieleden.

We hebben verschillende vacatures in onze afdeling.

*  Zowel voor onze afdelingswebsite als voor de site van de Herfstfair zoeken we hulp. Lia Baltus, onze webmaster, wil graag assistentie voor onze afdelingswebsite. Iemand die opgeleid wil worden en kan waarnemen wanneer Lia afwezig of erg druk is met het maken van deze nieuwsbrief. Het hoeft niet per se iemand te zijn die lid is van Groei & Bloei, ook een gezinslid of iemand die niets met tuinen heeft maar wel handig is met de computer, is welkom.

* Voor de site van de (H)eerlijke herfstfair zoeken we iemand met enige computerkennis die de site wil bijhouden. Het is een eenvoudige site die makkelijk te bedienen is. Met gemiddeld een kwartiertje per week is het te doen.  Het piekmoment valt uiteraard in de aanloop naar de fair (begin september), daarvoor bouwt het werk zich rustig op door het jaar heen.  Heb je belangstelling? Stuur een berichtje naar Lia of Mart.

* We zoeken iemand die de public relations van de afdeling voor zijn rekening wil nemen. Contact met de schrijvende pers en lokale radio/tv,  evt. persberichten schrijven.

* Ook zoeken we iemand die reisjes, tuinuitjes, excursies en workshops wil organiseren. Hierin is veel ruimte voor eigen initiatief, maar er wordt ook e.e.a. in Stedendriehoekverband georganiseerd met de afdelingen Deventer, Zutphen en Veluwezoom samen.

Ook zoeken we een vernieuwer. Iemand met idee├źn  van hoe het verder of anders moet of kan en die wil uitwerken en samen met het bestuur wil implementeren.

Al deze functies kunnen zowel als bestuurslid als buiten het bestuur uitgevoerd worden.

We willen over al deze vacatures graag meer bijzonderheden geven. Kom in beweging en draag je steentje bij! Meld je bij een van de bestuursleden (zie laatste pagina voor contact gegevens) als je belangstelling hebt.

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL