foto's

Welkom bij Groei & Bloei Apeldoorn

Bent u ook zo'n liefhebber van alles wat groeit en bloeit? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u dat graag delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers? Dan voelt u zich vast thuis bij de Apeldoornse Afdeling van Groei & Bloei.

Afdeling Apeldoorn (opgericht in 1883) telt zo'n 400 leden zowel in Apeldoorn als in de dorpen Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Uddel, Teuge, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, de Vecht en Beemte Broekland.

Wij organiseren informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies met tuinbezoek, ruilbeurzen en diverse tuincursussen en workshops. Ook zijn er een aantal tuinclubs ontstaan die geheel hun eigen programma samenstellen.

Zie AGENDA voor het actuele aanbod.

Lezingen vinden (meestal) plaats op de 3e dinsdagavond van de maand in DOK Zuid te Apeldoorn, behalve in de maanden Juni, Juli en Augustus, dan proberen we iedere maand een buitenactiviteit te organiseren.

Lezingen zijn gratis toegankelijk voor leden (neem uw lidmaatschapskaart mee). Tijdens de lezingen hebben we een (gratis) verloting. Voor niet leden vragen wij een entreeprijs van € 3,00.

Van de voorzitter:

De zomer maakte een vliegende start en het is beendroog in de tuin... Lees meer

Lidmaatschap

Leden ontvangen 10 x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei vanuit het hoofdkantoor te Zoetermeer.

• Op hun website kunt u op de pagina ledenvoordeel lezen welke extra's er nog meer zijn.

• Er is een leden APP waarin de ledenpas en kortingen bij diverse bedrijven toegankelijk zijn.

• U kunt het tijdschrift ook digitaal lezen op uw tablet.

Naast het tijdschrift Groei & Bloei ontvangt u van de afdeling Apeldoorn:

• ieder kwartaal een papieren Kwartaalnieuwsbrief, deze wordt aan ieder lid op het huisadres toegezonden.
    In het archief kun je enkele vorige edities inzien.

• actuele informatie over activiteiten van de afdeling maandelijks in een Nieuwsflits per e-mail naar geabonneerden verzonden. U kunt zich hiervoor aanmelden of afmelden (of e-mailadres wijzigen).

• Groene weetjes worden op onze facebookpagina vermeld. Om die te volgen moet u ons 'leuk vinden'.

Wilt u lid worden? Klik dan hier

Uitleg over facebook       Weersverwachting Apeldoorn

Deze maand in Groei & Bloei

Over zomers groen en kroost