Apeldoorn

Groensnippers gaat duurzaam digitaal

Al eerder hebben we gemeld dat de redactie over wil stappen naar een digitale Groensnippers. Naast goedkoper is dit vooral duurzamer denken we, omdat de digitale (snel-)weg groener is dan de weg van drukken, bezorgen en mogelijk weer afvoeren van de papieren variant.

Daarom stoppen we vanaf 2024 met het versturen van het papieren blad. In plaats daarvan zal u standaard per mail de Groensnippers als een pdf ontvangen, die u kunt downloaden en eventueel printen.

Om u alvast aan de duurzame variant te laten wennen zal de editie van september 2023 zowel in digitale als in papieren vorm verzonden worden.

Let op! We kunnen u alleen een digitale Groensnippers sturen als we uw mailadres hebben! Wilt u de Groensnippers in 2024 blijven ontvangen en weet u dat wij uw mailadres niet hebben of twijfelt u eraan, geef u dan op via apeldoorn.groei.nl/groensnippers/hoe bij de optie digitaal.

Mocht u toch liever de papieren Groensnippers blijven ontvangen, dan kunt u dat doorgeven via apeldoorn.groei.nl/groensnippers/hoe bij de optie papier. Als u dit niet lukt dan kunt u het telefonisch doorgeven op nummer 06-14832209 (Alet van der Woude).

Onze Nieuwsflits met actuele info blijft gewoon komen via de mail (hij kan misschien in uw spambox terechtkomen!). Ontvangt u de Nieuwsflits nog niet, dan kunt u die aanvragen via apeldoorn.groei.nl/aanmelden-nieuwsbrief

We hopen zo iets bij te dragen aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Helpt u mee?

Papieren nieuwsbrief GROENSNIPPERS

Leden van Groei & Bloei afdeling APELDOORN
krijgen de nieuwsbrief GROENSNIPPERS
op het huisadres op de mat.

Deze is ook als pdf versie in te zien em deze u als PDF downloaden of bekijken

 

Adverteren in de GROENSNIPPERS?

Advertentietarieven GROENSNIPPERS

Tarieven en formaat advertenties. 

GROENSNIPPERS verschijnt eind januari, eind mei en eind september.

Formaatper keerper jaarkorting bij jaarplaatsing  

1/8 A4   
ca. 8x6 cm  
staand
 

€ 27,50€   75,00€   7,50  
1/4 A4             
ca. 8 x 12 cm 
staand of liggend
 
€ 45,00€ 125,00€ 10,00  
1/2 A4             
ca. 16 x 12 cm 
liggend
 
€ 84,00€ 250,00€ 20,00  

                                                                  
                                          
U dient zelf een PDF aan te leveren in het gewenste formaat. Dat kan dezelfde zijn voor het hele jaar, maar als u per 4 maanden een andere advertentie wilt kan dat ook. Lever dan de nieuwe advertentie vroegtijdig aan. Uiterlijk de 8e van de maand van verschijning.

Contact en aanleveradres: web.apeldoorn.groei(at)gmail.com