Groensnippers gaat digitaal

De nieuwe redactie van Groensnippers wil duurzaam gaan werken. Daarmee bedoelen wij minder papier gebruiken.

Wij willen daarom in 2024 zo veel mogelijk overgaan op digitale verzending van ons verenigingsblad Groensnippers. Echter blijven wij de mogelijkheid geven om een papieren versie te ontvangen.

Wilt u eerst eens weten hoe zo’n digitale versie (pdf) er uit ziet? U kunt dan hieronder bijvoorbeeld de Groensnippers van oktober 2022 als een pdf openen en lezen. U kunt de pdf op uw eigen computer opslaan en, als u dat wilt, ook uitprinten.

In de Groensnippers van mei 2023 leest u hier meer over.

Dit hele jaar 2023 krijgt u van ons standaard nog een papieren versie toegestuurd.

Papieren nieuwsbrief GROENSNIPPERS

Leden van Groei & Bloei afdeling APELDOORN
krijgen de nieuwsbrief GROENSNIPPERS
op het huisadres op de mat.

Deze is ook als bladerbare versie in te zien. Klik op het icoontje rechtsboven in de hoek van de bladerbare versie om deze te vergroten, u kunt dan over de tekst schuiven om het gewenste artikel te lezen

De actuele versie kunt u ook als PDF downloaden of bekijken

Adverteren in de GROENSNIPPERS?

Advertentietarieven GROENSNIPPERS

Tarieven en formaat advertenties.

GROENSNIPPERS verschijnt eind januari, eind mei en eind september.

Formaatper keerper jaarkorting bij jaarplaatsing

1/8 A4
ca. 8x6 cm
staand

€ 27,50€   75,00€   7,50
1/4 A4
ca. 8 x 12 cm
staand of liggend

€ 45,00€ 125,00€ 10,00
1/2 A4
ca. 16 x 12 cm
liggend

€ 84,00€ 250,00€ 20,00

U dient zelf een PDF aan te leveren in het gewenste formaat. Dat kan dezelfde zijn voor het hele jaar, maar als u per 4 maanden een andere advertentie wilt kan dat ook. Lever dan de nieuwe advertentie vroegtijdig aan. Uiterlijk de 8e van de maand van verschijning.

Contact en aanleveradres: web.apeldoorn.groei(at)gmail.com