Apeldoorn

Workshop Tuinontwerp

Afdeling:

Apeldoorn

Datum:

01-09-2021


Kosten:

€ 50

Kosten lid:

€ 40

Locatie:

Jenaplanschool de Mheen
Tormentilstraat 71
7322 KH Apeldoorn

Route

Docent: Anneke Stolk van Tuinontwerpbureau Annaparte

 

 

Meer info:

Waar kan je op letten bij het inrichten van de tuin? Welke elementen plaats je waar en waarom? Vindt u het ook moeilijk om dit helemaal zelf te bedenken en ontvangt u graag wat hulp hierbij? Dan is de praktische workshop Tuinontwerp wellicht wat voor u.

Anneke Stolk van Tuinontwerpbureau Annaparte geeft de eerste avond theorie, dan gaat u voor de eigen tuin aan de slag en is er een tweede terugkomavond waar in een klein groepje met elkaar de eigen plannen op een ontspannen manier besproken worden. Ieder doet zijn/haar huiswerk naar eigen inzicht en vermogen, niets is fout, het is volgens de cursisten die u voorgegaan zijn juist een stimulerende, laagdrempelige avond met veel positiviteit!

De eerste avond wordt gehouden op woensdag 1 september 2021 op een nog te bepalen locatie, de tweede avond wordt in overleg gepland en is bij Anneke thuis in Hoog Soeren.. Alle avonden van 20.00 - 22.00 uur.

Aanmelden via de website

De workshop beplantingsplan die vanaf 13 oktober start is als vervolg op de workshop tuinontwerp te volgen, maar kan ook losstaand gevolgd worden.