Apeldoorn

Workshop Beplantingsplan

Afdeling:

Apeldoorn

Datum:

12-05-2021


Kosten:

€ 50

Kosten lid:

€ 40

Locatie:

Jenaplanschool de Mheen
Tormentilstraat 71
7322 KH Apeldoorn

Route

Docent: Anneke Stolk van Tuinontwerpbureau Annaparte

Meer info:

Heeft u geen idee hoe u een border in de tuin naar uw zin mooi kunt opbouwen?

En wilt u meer informatie over planten, bomen, standplaats, toepassing van planten in de tuin, kleur etc.? En wilt u die verkregen kennis dan ook gebruiken om voor uw eigen tuin een (deel) beplantingsplan te gaan maken? Dan is de workshop beplantingsplan misschien wat voor u!
Ook deze workshop is zo opgebouwd dat u de 1e avond theorie over beplanting en het maken van een beplantingsplan krijgt. U krijgt allerhande achtergrondinformatie en lijstjes met plantennamen. Tevens laat ik u aan de hand van een voorbeeld zien hoe een beplantingsplan opgebouwd kan worden.
Daarna gaat u met een huiswerkopdracht aan de slag voor een (deel) beplantingsplan voor uw eigen tuin. Op de 2e avond bespreken we dit met elkaar in groepjes van maximaal 5 personen en geef ik waar nodig adviezen/tips.

De eerste avond wordt gehouden op woensdag 12 mei, de tweede avond wordt in overleg gepland en is bij Anneke thuis in Hoog Soeren.

Alle avonden van 20.00 - 22.00 uur.

Aanmelden via dit formulier

Tip: Mocht u samen met een eventuele partner moeten gaan beslissen over veranderingen in de tuin; geef hem/haar ook op voor de workshops, dan bent u allebei voorzien van dezelfde informatie en kunt u er thuis nog over doorpraten met elkaar, dat helpt vaak enorm…