Apeldoorn

Lezing “Groene daken”

Afdeling:

Apeldoorn

Datum:

19-10-2021


Kosten:

€ 3,00

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Het Kristal
Distelvlinderlaan 200
7325 XB Apeldoorn

Route

Lezing: door Grad van Heck van de firma Groendak Scherpenzeel op 19 0ktober 20.00 uur
Aanvang 20.00 uur. Zaal open vanaf 19:30,

Meer info:

In het kader van het thema “groene daken” dat de werkgroep “Duurzaam G & B Apeldoorn” dit jaar behandelt verschenen er artikelen over dit onderwerp in de eerdere edities van Groensnippers.

Nu we allemaal al wat meer weten over dit onderwerp hebben we nog een kers op de taart. We hebben er allemaal even op moeten wachten, maar met veel plezier kondigen wij graag de lezing ‘’Groene daken’’ aan.

Grad van Heck van de firma Groendak b.v. heeft enthousiast toegezegd om ons meer te vertellen en onze vragen te beantwoorden. Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a.: toepasbaarheid, waterhuishouding, biodiversiteit, beplanting, trend, kosten, maar ook wat je zelf kan doen. De techniek en de constructie van de verschillende soorten groene daken (plat, schuin, intensief, extensief) wordt toegelicht en er worden voorbeelden meegenomen die we kunnen bekijken.

De lezing vindt plaats op 19 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur in Het Kristal te Zuidbroek Distelvlinderlaan 200 7323 XB Apeldoorn Zuidbroek. Apeldoorn. Na de pauze is er weer de traditionele verloting.

Bij onverhoopte verscherping van de coronamaatregelen zal de lezing digitaal gehouden worden.

U moet zich aanmelden voor deze lezing. Dat kan via dit formulier

Bij de ingang van de zaal zal uw aanmelding gecontroleerd worden en vragen we u een geldig corona-toegangsbewijs te tonen.