Workshops tuinontwerp en beplantingsplan

Op dit moment kunnen we nog niet zeggen of de workshops ook daadwerkelijk doorgaan op genoemde data. Dit is dus onder voorbehoud van de Corona regels.

U kunt zich wel aanmelden, dan komt u op een wachtlijst en krijgt dan bericht wanneer er meer duidelijkheid is.

Anneke Stolk van Annaparte Tuinontwerp geeft in het voorjaar en het najaar een workshop Tuinontwerp en een workshop Beplantingsplan. De workshops bestaan ieder uit 2 avonden.

Op de eerste avond behandelt zij een stuk theorie. Daarna gaat u met een huiswerkopdracht zelf aan de slag voor uw eigen tuin. U maakt een (deel)ontwerp of een (deel)beplantingsplan voor uw eigen tuin.

Op de 2e avond, bij haar thuis, bespreekt zij dit in kleine groepjes en krijgt u waar nodig adviezen/tips van Anneke maar ook van uw medecursisten.

De workshop beplantingsplan is als vervolg op de workshop tuinontwerp te volgen, maar kan ook losstaand gevolgd worden.

Tip: Mocht u samen met een eventuele partner moeten gaan beslissen over veranderingen in de tuin; geef hem/haar ook op voor de workshops, dan bent u allebei voorzien van dezelfde informatie en kunt u er thuis nog over doorpraten met elkaar, dat helpt vaak enorm…

Zie de agenda voor actuele data

Alle avonden van 20.00 - 22.00 uur.

1e avond zaaltje in  Jenaplanschool ‘De Mheen’ Tormentilstraat 71 in Apeldoorn
2e avond bij haar thuis: Hoog Soeren 59, 7346 AD Hoog Soeren.

Kosten voor zowel de workshop Tuinontwerp als voor de workshop Beplantingsplan zijn:

€ 40,00 voor leden van Groei & Bloei. € 50,00 voor niet leden. Aanmelden kan via de website www.apeldoorn.groei.nl. Hier vindt u ook de betalingsgegevens.

Aanmelden via de website.