Workshop kruidenmelange maken

Bij Marry Foelkel in Beekbergen kunt u aan de slag met het maken van een kruidenmelange die zoveel smaak heeft dat zoutarm eten er een oppepper van krijgt! Na een uitvoerige uitleg over de kruiden en degezondheid ondersteunende aspecten ervan gaat u uw eigen kruidenmelange maken van 12 verschillende kruiden die met een beetje zout erbij bijv. als kruidenzout gebruikt kan worden. Tijdens de workshop worden uw zintuigen geprikkeld mede door de lekkere hapjes waar ook kruiden in verwerkt zijn. Een workshop bij Marry is een totale belevenis! Het zou zo maar kunnen dat de liefde voor kruiden u dankzij Marry's kennis en enthousiasme niet meer loslaat! De kruidenmelange krijgt u samen met een brok ruwe Hymalaya zout (ongeveer 100 gram), mee naar huis!

Zaterdag 11 maart 10.00-12.00 uur bij Marry’s, Engeland 25 Beekbergen.

Inschrijven via dit formulier.
Kosten € 25,- voor leden, niet leden betalen € 35,- (voor het betalen zie: apeldoorn.groei.nl/diversen/bankgegevens)