Groei & Bloei Apeldoorn fietstocht zaterdag 10 oktober 2020

Denkt u ook wel eens: Wat kan ik met het regenwater in mijn tuin?
De afdeling Groei & Bloei Apeldoorn laat u tijdens een fietstocht zien hoe u op een duurzame manier hemelwater kunt opvangen, afkoppelen en in de bodem kunt laten infiltreren.
De fietstocht leidt u langs een aantal particuliere tuinen (die u ook kunt bezoeken) en gemeente initiatieven met afgekoppelde regenpijpen en wadi’s in verschillende stijlen. Ook krijgt u informatie over producten rondom infiltratiemogelijkheden.

De fietstocht is ongeveer 30 km lang. Er kan gestart worden tussen 10:00 – 13:00 in het Amaliapark, Brinklaan 268, 7311 JD in Apeldoorn. Gezien de algemeen geldende Corona maatregelen wordt er gespreid gestart. Daarom moet u zich vooraf aanmelden via het: Inschrijfformulier
En hierbij geldt: vol is vol. U kunt daar ook uit 3 tijdslots kiezen.

U ontvangt bij de start een routebeschrijving op papier met een korte uitleg van de stopplekken.

Kosten leden G&B € 3,-, niet leden € 5,- per persoon..

De organisatoren hopen op veel belangstelling voor dit waardevolle en interessante onderwerp.
We zien u graag op 10 oktober aanstaande!