Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei & Bloei Apeldoorn en omgeving!

Van de Voorzitter

(nu ook op de radio!)

Opens internal link in current windowAlgemene ledenvergadering 16 februari

Aan- en afmelden <-- Maandelijkse digitale nieuwsflits --> Archief

Kwartaalnieuwsbrieven

Uitleg over facebook       Weersverwachting Apeldoorn

Bent u ook zo'n liefhebber van alles wat groeit en bloeit? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u dat graag delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers? Dan voelt u zich vast thuis bij de Apeldoornse Afdeling van Groei & Bloei.

Wij organiseren informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies en tuinbezoek, ruilbeurzen, natuurwandelingen, demonstraties en diverse tuincursussen en workshops.

Plaats en aanvang  lezingen

Afdeling Apeldoorn (opgericht in 1883) telt zo'n 400 leden zowel in Apeldoorn als in de dorpen Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Uddel, Teuge, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, de Vecht en Beemte Broekland.

Leden ontvangen  4x per jaar de Kwartaalnieuwsbrief Apeldoorn met informatie over activiteiten, en 11x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei.

Ook wordt actuele informatie over activiteiten van de afdeling maandelijks in een Nieuwsflitsbrief per e-mail naar geabonneerden verzonden. Groene weetjes worden op onze Facebookpagina vermeld. Om die te volgen moet u ons 'leuk vinden' (zie hierboven).

Deze maand in Groei & Bloei

Hollandse Hyacint