foto's

Welkom bij Groei&Bloei Apeldoorn

Ben je ook zo'n liefhebber van alles wat groeit en bloeit? Heb je plezier in tuinieren en wil je dat graag delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers? Dan voel je je vast thuis bij de Apeldoornse Afdeling van Groei&Bloei.

Afdeling Apeldoorn (opgericht in 1883) telt zo'n 400 leden zowel in Apeldoorn als in de dorpen Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Uddel, Teuge, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, de Vecht en Beemte Broekland.

Wij organiseren informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies met tuinbezoek, ruilbeurzen en diverse tuincursussen en workshops.

Zie AGENDA voor het actuele aanbod.

Lezingen vinden (meestal) plaats op de 3e dinsdagavond van de maand in DOK Zuid te Apeldoorn, behalve in de maanden Juni, Juli en Augustus, dan proberen we iedere maand een buitenactiviteit te organiseren.

Lezingen zijn gratis toegankelijk voor leden (neem je lidmaatschap kaart mee). Voor niet leden vragen wij een entreeprijs van € 3,00.

Van de voorzitter:

We staan weer aan het eind van het jaar en kijken grotendeels tevreden terug.. Lees meer

• Leden ontvangen 10x per jaar het tijdschrift Groei&Bloei.
  • Naast het tijdschrift Groei&Bloei ontvang je van de afdeling Apeldoorn ieder kwartaal een papieren Kwartaalnieuwsbrief, deze wordt aan ieder lid op het huisadres toegezonden. In het archief kun je enkele vorige edities inzien.
  • Ook wordt actuele informatie over activiteiten van de afdeling maandelijks in een Nieuwsflits per e-mail naar geabonneerden verzonden. Je kunt je hiervoor aanmelden of afmelden (of e-mailadres wijzigen).
  • Er is een leden APP waarin de ledenpas en kortingen bij diverse bedrijven toegankelijk zijn.
  • Groene weetjes worden op onze Facebookpagina vermeld. Om die te volgen moet je ons 'leuk vinden'.

Wil je lid worden? Klik dan hier

Uitleg over facebook       Weersverwachting Apeldoorn

Deze maand in Groei & Bloei