Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei & Bloei Apeldoorn en omgeving!

Bent u ook zo'n liefhebber van alles wat groeit en bloeit? Heeft u plezier in tuinieren en wilt u dat graag delen met andere enthousiaste tuinliefhebbers? Dan voelt u zich vast thuis bij de Apeldoornse Afdeling van Groei & Bloei.

Afdeling Apeldoorn (opgericht in 1883) telt zo'n 400 leden zowel in Apeldoorn als in de dorpen Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Klarenbeek, Uddel, Teuge, Hoenderloo, Wenum-Wiesel, de Vecht en Beemte Broekland.

Wij organiseren informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies en tuinbezoek, ruilbeurzen, natuurwandelingen, demonstraties en diverse tuincursussen en workshops. Zie Opens internal link in current windowAGENDA voor het actuele aanbod. Lezingen vinden (meestal) plaats op de 3e dinsdagavond van de maand in DOK Zuid Apeldoorn

Behalve in de maanden Juni, Juli en Augustus, dan proberen we iedere maand een buitenactiviteit te organiseren.

Van de voorzitter:

Als ik dit schrijf is de lente begonnen, Pasen geweest en de klok verzet naar zomertijd. We richten ons als Groei&Bloei afdeling Apeldoorn ook op de tijd die voor ons ligt. Veel activiteiten al draaiende en in het verschiet. Lees meer

ALV

Op 16 februari j.l. hielden we onze Algemene Ledenvergadering. Verslag en gegevens volgen binnenkort.

• Leden ontvangen 11x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei.
  • Naast het tijdschrift Groei & Bloei ontvangt u van de afdeling Apeldoorn ieder kwartaal een papieren         Kwartaalnieuwsbrief, deze wordt aan ieder lid op het huisadres toegezonden. In het archief kunt u enkele vorige edities inzien.
  • Ook wordt actuele informatie over activiteiten van de afdeling maandelijks in een Nieuwsflits per e-mail naar geabonneerden verzonden. U kunt zich hiervoor Opens internal link in current windowaanmelden of afmelden.
  • Groene weetjes worden op onze Facebookpagina vermeld. Om die te volgen moet u ons 'leuk vinden'.

Wilt u lid worden? Klik dan hier

Uitleg over facebook       Weersverwachting Apeldoorn

Deze maand in Groei & Bloei